ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ


Tο E-shop | Ζεόλιθος | Zeolife.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης πρϊόντων μέσω του Διαδικτύου.

Κύριο και πρωταρχικό μέλημα της επιχείρησής μας είναι η γνωστοποίηση των όρων, που διέπουν τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του E-shop | Ζεόλιθος | Zeolife.gr προς όλους εσάς τους επισκέπτες των ιστοσελίδων του και που σκοπό έχει την ενημέρωσή σας για τα δικά σας δικαιώματα και υποχρεώσεις και την καλύτερη εξυπηρέτησή σας στην αναζήτηση και αγορά των προϊόντων από το κατάστημά της.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

Επίσημη επωνυμία επιχείρησης: Χατζηγεωργίου Βασίλειος Χρυσοβαλάντης
Διεύθυνση έδρας επιχείρησης: Κωνσταντινουπόλεως 99, Νέα Ορεστιάδα
ΑΦΜ: 130821770 ΔΟΥ: Νέας Ορεστιάδας
Τηλέφωνο: 25521 12761, Κινητό τηλέφωνο: 6985 838343
Ηλεκτρονική διεύθυνση: e-shop(@)zeolife.gr

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/ χρήστη των υπηρεσιών του Ζεόλιθος | Zeolife.gr και του ηλεκτρονικού καταστήματος υπόκειται στους όρους του παρόντος τμήματος καθώς και από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού (Ν. 2472/1997 για την προστασία του ατόμου από την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π. Δ. 207/1998 και 79/2000 και το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000) και του ευρωπαϊκού δικαίου (οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ). Οι παρόντες όροι διατυπώνονται λαμβανομένων υπόψη τόσο της ραγδαίας ανάπτυξης της τεχνολογίας και ειδικότερα του Internet όσο και του υπάρχοντος – αν και μη πλήρως ανεπτυγμένου – πλέγματος νομικών ρυθμίσεων σχετικά με τα ζητήματα αυτά. Σε αυτό το πλαίσιο, οποιαδήποτε ενδεχόμενη σχετική ρύθμιση θα αποτελέσει αντικείμενο του παρόντος τμήματος. Σε κάθε περίπτωση το Ζεόλιθος | Zeolife.gr και το ηλεκτρονικό κατάστημα διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων κατόπιν ενημέρωσης των επισκεπτών / χρηστών και μέσα στο υπάρχον ή και ενδεχόμενο νομικό πλαίσιο. Εάν κάποιος επισκέπτης / χρήστης δε συμφωνεί με τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται στο παρόν τμήμα οφείλει να μη χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες του Ζεόλιθος | Zeolife.gr και του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Τα προσωπικά στοιχεία τα οποία συλλέγει το Ζεόλιθος | Zeolife.gr και το ηλεκτρονικό του κατάστημα είναι τα ακόλουθα:

Προσωπικά δεδομένα:Ο κάθε επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στον ιστότοπο Ζεόλιθος | Zeolife.gr και στο ηλεκτρονικό κατάστημα χωρίς να δώσει οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία. Θα χρειαστούμε προσωπικά δεδομένα (το e-mail σας, ένα όνομα χρήστη και ένα password) μόνο όταν προχωρήσετε σε παραγγελία υπηρεσιών ή προϊόντων.

Πληροφορίες που αφορούν αγορά υπηρεσιών και προϊόντων:Τα απαραίτητα στοιχεία για κάθε συναλλαγή είναι το ονοματεπώνυμο σας, ένα σταθερό τηλέφωνο, διεύθυνση (οδός, πόλη, ταχυδρομικός κώδικας) και τύπο παραστατικού (απόδειξη, τιμολόγιο). Παράλληλα, ζητάμε εθελοντικά τον αριθμό κινητού τηλεφώνου, στην περίπτωση που χρειαζόμαστε να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας ή να επικοινωνήσει η μεταφορική εταιρία που θα σας παραδώσει τα προϊόντα μας.

Επικοινωνία μέσω Live Chat ή φόρμας επικοινωνίας e-mail:Κατά την επικοινωνία με το Ζεόλιθος | Zeolife.gr και το ηλεκτρονικό κατάστημα μέσω live chat ή της φόρμας επικοινωνίας e-mail, τα στοιχεία που συλλέγουμε είναι το ονοματεπώνυμο, η διεύθυνση email, η IP, η ημερομηνία και η ώρα της επικοινωνίας καθώς και το κείμενο που ανταλλάχτηκε κατά την επικοινωνία αυτή. Τα στοιχεία αυτά συλλέγονται για την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη και για λόγους ασφάλειας.

Δεδομένα παραστατικού

Στην περίπτωση που εκδώσουμε τιμολόγιο χρειαζόμαστε το όνομα της εταιρείας, το ΑΦΜ και τη διεύθυνση της έδρας της.

Σύνδεσμοι

Το Ζεόλιθος | Zeolife.gr και το ηλεκτρονικό κατάστημα περιλαμβάνουν links (“δεσμούς”) προς άλλα websites τα οποία και δεν ελέγχονται από το ίδιο αλλά από τους τρίτους φορείς (φυσικά ή νομικά πρόσωπα). Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται το Ζεόλιθος | Zeolife.gr και το ηλεκτρονικό κατάστημα για τους Όρους Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων τους οποίους αυτοί ακολουθούν.

IP Διευθύνσεις

H διεύθυνση IP μέσω της οποίας ο Η/Υ έχει πρόσβαση στο Internet και στη συνέχεια στο Ζεόλιθος | Zeolife.gr και στο ηλεκτρονικό κατάστημα αξιοποιείται αποκλειστικά για την συγκέντρωση στατιστικών στοιχείων και την ασφάλεια των συναλλαγών.

Cookies

Για να μπορούν να προσφέρουν προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, οι περισσότερες εταιρείες χρησιμοποιούν αλφαριθμητικά αρχεία αναγνώρισης, τα λεγόμενα cookies. Τα cookies χωρίζονται σε μόνιμα και session: τα μόνιμα cookies παραμένουν στο σκληρό σας δίσκο και αφού τελειώσετε την επίσκεψή σας, μνημονεύοντας μια μεγάλη γκάμα στοιχείων τα οποία χρησιμοποιούνται για την επόμενη επίσκεψη. Τα session cookies χρησιμοποιούνται μόνο για να αναγνωρίσουν ότι μπαίνετε στο site, ώστε να μη χρειάζεται να σας ζητείτε password σε όλες τις σελίδες που περιλαμβάνουν συναλλαγή στοιχείων. Αυτά σβήνονται αμέσως αφού φύγετε από το site. Το Ζεόλιθος | Zeolife.gr και το ηλεκτρονικό κατάστημα χρησιμοποιούν session cookies: για να μη σας ζητάμε συνεχώς password όταν επισκέπτεστε τις διάφορες σελίδες μας, θα πρέπει να σας αναγνωρίζουμε όταν εισέρχεστε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Marketing Emails – ηλεκτρονικό κατάστημα:

Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει αν θα εγγραφεί στα marketing emails του ηλεκτρονικού καταστήματος, για την αποστολή των οποίων η επιχείρηση χρησιμοποιεί την πλατφόρμα MailChimp. Η εγγραφή του χρήστη μπορεί να γίνει:
α. κατά την παραγγελία κάποιας υπηρεσίας του ηλεκτρονικού καταστήματος
β. κατά τη δημιουργία λογαριασμού στο ηλεκτρονικό κατάστημα
γ. από το ειδικό πεδίο στο τέλος κάθε σελίδας του site του του ηλεκτρονικού καταστήματος
δ. από την σελίδα του Ζεόλιθος | Zeolife.gr και του ηλεκτρονικού καταστήματος στο Facebook

Κατά την εγγραφή του χρήστη στην λίστα συνδρομητών, η εταιρία μας συλλέγει το ονοματεπώνυμο και το email που παρέχεται από τον χρήστη και το οποίο αποθηκεύεται στο MailChimp (και σε καμία άλλη εφαρμογή), με σκοπό την αποστολή ενημερωτικών emails σχετικά με τις προσφορές και τα νέα του του ηλεκτρονικού καταστήματος. Το email του χρήστη διατηρείται μέσα στην πλατφόρμα του MailChimp έως ότου ο ίδιος επιλέξει να απεγγραφεί από τα marketing emails. Η απεγγραφή μπορεί να γίνει μέσα από οποιοδήποτε email έχει λάβει ο χρήστης και αφού πατήσει το link “Διαγραφή από τη λίστα”/ Unsubscribe ή με την αποστολή ενός μηνύματος στο e-shop@zeolife.gr, με αίτημα τη διαγραφή από τη λίστα συνδρομητών.

Marketing Emails – Ζεόλιθος | Zeolife.gr:

Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει αν θα εγγραφεί στα ενημερωτικά δελτία του Ζεόλιθος | Zeolife.gr, για την αποστολή των οποίων η επιχείρηση χρησιμοποιεί την πλατφόρμα MailChimp. Η εγγραφή του χρήστη μπορεί να γίνει από το ειδικό πεδίο στο δεξί μέρος του blog της Ζεόλιθος | Zeolife.gr. Κατά την εγγραφή του χρήστη στη λίστα συνδρομητών, η επιχείρησή μας συλλέγει αποκλειστικά και μόνο το email που παρέχεται από τον χρήστη και το οποίο αποθηκεύεται στο MailChimp, με σκοπό την αποστολή όλων των νέων άρθρων που δημοσιεύονται στο Ζεόλιθος | Zeolife.gr. Το email του χρήστη διατηρείται μέσα στην πλατφόρμα του MailChimp έως ότου ο ίδιος επιλέξει να απεγγραφεί από τα ενημερωτικά emails. Η απεγγραφή μπορεί να γίνει μέσα από οποιοδήποτε email έχει λάβει ο χρήστης και αφού πατήσει το link “Διαγραφή από τη λίστα”/ Unsubscribe ή με την αποστολή ενός μηνύματος στο info@zeolife.gr, με αίτημα τη διαγραφή από τη λίστα συνδρομητών.

Τρίτοι προμηθευτές (third party vendors), συμπεριλαμβανομένης της Google, μπορούν να εμφανίζουν διαφημίσεις του Ζεόλιθος | Zeolife.gr σε ιστοτόπους στο διαδίκτυο. Για το λόγο αυτό, το Ζεόλιθος | Zeolife.gr και τρίτοι προμηθευτές (third party vendors), συμπεριλαμβανομένης της Google, μπορούν να κάνουν χρήση cookies για την ενημέρωση, βελτιστοποίηση και προβολή διαφημίσεων που βασίζονται σε προηγούμενη επίσκεψη του χρήστη στο website του Ζεόλιθος | Zeolife.gr καθώς και για ενέργειες επαναληπτικού marketing (Remarketing). Μπορείτε να εξαιρεθείτε από τέτοια χρήση των cookies από την Google, εδώ. Μπορείτε, ακόμη, να εξαιρεθείτε από τη χρήση cookies από προμηθευτές τρίτου μέρους με μια επίσκεψη στη σελίδα εξαίρεσης της Πρωτοβουλίας διαφημιστικού δικτύου.

Γενικοί όροι προστασίας των προσωπικών δεδομένων

Το Ζεόλιθος | Zeolife.gr και το ηλεκτρονικό κατάστημα διαφυλάσσει τον προσωπικό χαρακτήρα των στοιχείων σας και δε δύναται να τα μεταβιβάσει σε οποιονδήποτε τρίτο (φυσικό ή νομικό πρόσωπο) για κανένα λόγο με την εξαίρεση σχετικών διατάξεων του νόμου και προς τις αρμόδιες και μόνο αρχές.

Το Ζεόλιθος | Zeolife.gr και το ηλεκτρονικό κατάστημα διατηρεί αρχεία με τα προσωπικά στοιχεία, τα οποία αποστέλλει ο επισκέπτης / χρήστης αποκλειστικά για λόγους επικοινωνίας, οικονομικούς και φορολογικούς.

Το Ζεόλιθος | Zeolife.gr και το ηλεκτρονικό κατάστημα μπορεί και είναι υποχρεωμένο να προσκομίσει (μετά από εξακρίβωση στοιχείων), αντίγραφο παραστατικού συναλλαγής, σε περίπτωση που κάποιος συναλλασόμενος το ζητήσει, ακόμη κι αν ο τελευταίος δεν είναι ο άμεσος διαχειριστής της τιμολογημένης υπηρεσίας.

Ο επισκέπτης / χρήστης μπορεί να επικοινωνήσει με το αρμόδιο τμήμα προκειμένου να διασταυρώσει την ύπαρξη προσωπικού του αρχείου, την διόρθωση αυτού, την αλλαγή του ή την διαγραφή του.

Το Ζεόλιθος | Zeolife.gr και το ηλεκτρονικό κατάστημα και ειδικότερα το τμήμα marketing είναι δυνατόν να επεξεργάζεται τμήμα ή το σύνολο των στοιχείων που εσείς έχετε αποστείλει για λόγους στατιστικούς, οικονομικούς και βελτίωσης των παρεχομένων υπηρεσιών – πληροφοριών του.

Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες του Ζεόλιθος | Zeolife.gr και του ηλεκτρονικού καταστήματος και προκειμένου να παραγγείλετε προϊόντα ή και υπηρεσίες, αλλά και για να διασφαλισθεί η δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σας ώστε να σας ενημερώνουμε για νέα προϊόντα και υπηρεσίες μας, είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, κλπ.). Tα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες του διαδικτυακού τόπου του Ζεόλιθος | Zeolife.gr και του ηλεκτρονικού καταστήματος, προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν. 2472/97 σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά. Το ηλεκτρονικό κατάστημα λειτουργεί σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και τηρεί με ασφάλεια τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα είστε εγγεγραμένος σε κάποια υπηρεσία του Ζεόλιθος | Zeolife.gr και του ηλεκτρονικού καταστήματος τα οποία διαγράφονται μετά την με οποιοδήποτε τρόπο λήξη της συναλλακτικής σχέσης. Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αυτό, την ΕΕΤΤ και το ΙΤΕ, ή συνεργαζόμενες με αυτό επιχειρήσεις, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης. Στοιχεία του αρχείου κοινοποιούνται στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νομίμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις. Ο Πελάτης έχει, μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών, τα δικαιιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν τα άρθρα 11 έως 13 του ν. 2472/1997.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Το Ζεόλιθος | Zeolife.gr και το ηλεκτρονικό κατάστημα παρέχει τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια κατά την διαδικασία της ανταλλαγής οποιασδήποτε πληροφορίας με το φυλλομετρητή σας μέσα από την διαδικασία αποστολής δεδομένων με τη χρήση του πρωτόκολλου SSL. Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer), είναι σήμερα το παγκόσμιο standard στο διαδίκτυο για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων (web sites) στους δικτυακούς χρήστες και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των δικτυακών χρηστών και των δικτυακών εξυπηρετητών (web servers).

Μία κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία απαιτεί όλες τις πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ ενός πελάτη και ενός εξυπηρετητή (server) να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και να αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποδοχής, προστατεύοντας έτσι προσωπικές πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους.

Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL, προστατεύονται από έναν μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν αλλαχτεί κατά την μεταφορά. Η επιχείρησή μας χρησιμοποιεί το πιστοποιητικό RapidSSL, κρυπτογράφησης 256-bit που εκδίδεται από την εταιρία GeoTrust

Zeolife.gr security by GeoTrust

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να αγοράσουν από το κατάστημά μας, διαθέτουμε τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:

  • Τραπεζική κατάθεση μέσω των τραπεζών:

τράπεζα: Εθνική Τράπεζα
αριθμός λογαριασμού: 440/41096270
iban: GR4101104400000044041096270
δικαιούχος: Χρυσοβαλάντης Χατζηγεωργίου

ή

τράπεζα: Τράπεζα Πειραιώς
αριθμός λογαριασμού: 5351-071088-371
iban: GR1901723510005351071088371
δικαιούχος: Χρυσοβαλάντης Χατζηγεωργίου

ή

τράπεζα: Alpha Τράπεζα
αριθμός λογαριασμού: 512-002101-047918
iban: GR4801405120512002101047918
δικαιούχος: Χρυσοβαλάντης Χατζηγεωργίου

 

  • Με αντικαταβολή μέσω της εταιρίας μεταφοράς Courier  ή ΕΛΤΑ (επιπλέον χρέωση 2,50 € συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ, δεν ισχύει εκτός Ελλάδας)
  • Με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα ή Viva Wallet μέσω της υπηρεσίας Viva payments
  • Μέσω της υπηρεσίας Paypal

ΤΡΟΠΟΣ – ΧΡΟΝΟΣ – ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Τα προϊόντα θα σας αποσταλούν στον προορισμό που μας έχετε υποδείξει ανάλογα με τη χώρα και τις ανάλογες υπηρεσίες.

Ελλάδα:

  1. Ελληνικά Ταχυδρομεία

Α΄ Προτεραιότητας – Registered Premium

Ταχυδρομικά μικροδέματα έως 2 κιλά που φέρουν barcode, ιχνηλατούνται πλήρως και καταχωρούνται στο σύστημα track & trace ΕΛΤΑ, σε όλα τα στάδια της διαχείρισής τους. Επιδίδονται στην οικία του παραλήπτη, διενεργείται δεύτερη προσπάθεια επίδοσής τους, ενώ υπάρχει η δυνατότητα παροχής λίστας αναφορών για άμεση πληροφόρηση , σε χρόνο που ορίζει ο πελάτης και ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες και παραμέτρους που εξυπηρετούν τον πελάτη (ανά ημέρα, ανά εβδομάδα, ανά μήνα, ανά status αντικειμένων, επιδοθέντα, επιστρεφόμενα, ειδοποιηθέντα, αζήτητα, άγνωστα κλπ.).

Στον παρακάτω πίνακα σας αναλύουμε το κόστος των μεταφορικών με την υπηρεσία Α’ Προτεραιότητας – Registered Premium  μέχρι και το βάρος των δύο (2) κιλών.

Κλιμάκια βάρους σε γραμμάρια Α’ Προτεραιότητας – Registered Premium ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ
(ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ)
έως 100 € 3.60 Απλό: 1-2
από 101 έως 200 € 4,00 Registered Premium: 1-2
από 201 έως 500 € 5,10
από 501 έως 1000 € 5,50
από 1001 έως 2000 € 5,90

2. Υπηρεσία ταχυμεταφορών Courier

Στον παρακάτω πίνακα σας αναλύουμε το κόστος των μεταφορικών ανάλογα με την περιοχή μέχρι και το βάρος των δεκαπέντε (15) κιλών.

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΧΡΕΩΣΗ
(€ ΕΩΣ / Kg)
ΧΡΕΩΣΗ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΙΛΑ(€ / Kg) ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ *
(ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ)
Ελλάδα € 3.72 / 5Kg € 1,24/ 1Kg 1-2

Όλες οι αναγραφόμενες τιμές είναι συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.

Τα μεταφορικά κόστη για την Ελλάδα για παραγγελίες άνω των 50€ είναι δωρεάν.

* Ο χρόνος παράδοσης ισχύει για παραγγελίες πριν τις 12:00 μ.μ.

Ευρωπαϊκή Ένωση:

(Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Γαλλία, Γερμανία, Δανία, Εσθονία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία, Ισπανία, Ιταλία, Κροατία, Λιθουανία, Λεττονία, Μάλτα, Ουγγαρία, Ολλανδία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία, Σουηδία, Τσεχία, Φινλανδία, Κύπρος, Λουξεμβούργο, Ελβετία, Ισλανδία, Νορβηγία)

1.  Ελληνικά Ταχυδρομεία

Στοους παρακάτω πίνακες σας αναλύουμε το κόστος και το είδος των μεταφορικών μέχρι και το βάρος των πέντε (5) κιλών.

Α΄ Προτεραιότητας – Απλό εξωτερικού

Κατάθεση: Τα αντικείμενα Α΄ Προτεραιότητας Εξωτερικού έως 2 κιλά κατατίθενται σε όλα τα σημεία πρόσβασης (Καταστήματα, Γραμματοκιβώτια, Αγροτικούς Διανομείς και Ταχυδρομικά  Πρακτορεία) με την αναγραφή είτε χειρόγραφα, είτε με την επικόλληση ετικέτας, μιας εκ των ενδείξεων “PAR AVION” ή“BY AIR MAIL” ή “PRIORITAIRE” ή “PRIORITY”. Η ένδειξη αυτή θα πρέπει να τίθεται όσο είναι δυνατόν στην άνω αριστερή γωνία και κάτω από το όνομα και την διεύθυνση του Αποστολέα.

Σημείωση *2: Οι αποστολές Α’ Προτεραιότητας – Απλό εξωτερικού των ΕΛΤΑ δεν είναι ασφαλισμένες και δεν μπορούν να παρακολουθηθούν. Το κατάστημά μας δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για μη παραδοτέες αποστολές.

Α΄ Προτεραιότητας – Συστημένο εξωτερικού

Μικροδέματα έως 2 κιλά για τα οποία χορηγείται απόδειξη κατάθεσης ενώ η επίδοση στον παραλήπτη γίνεται με υπογραφή του ή με υπογραφή προσώπου εξουσιοδοτημένου από αυτόν. Φέρουν υποχρεωτικά στην πρώτη όψη επιγραφής, ετικέτα barcode με το αντίστοιχο πρόθεμα (RE). Δύναται να συνοδεύονται από Απόδειξη Παραλαβής.

Κλιμάκια βάρους σε γραμμάρια Α’ Προτεραιότητας – Απλό εξωτερικού *2 Α’ Προτεραιότητας – Συστημένο εξωτερικού ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ
(ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ)
έως 100 € 2,65 € 5,15 Απλό: 1-3
από 101 έως 200 € 3,55 € 6,05 Συστημένο: 3-5
από 201 έως 500 € 5,90 € 8,40
από 501 έως 1000 € 8,70 € 11,20
από 1001 έως 2000 € 14,00 € 16,50

Α’ Προτεραιότητας – EPG

Δέματα εξωτερικού από 2 έως 5 κιλά τα οποία διαβιβάζονται αεροπορικώς, με αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά. Ιχνηλατούνται σε κάθε στάδιο της διαχείρισής τους, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να ενημερωθείτε, εάν απαιτηθεί, για την πορεία διαχείρισης και την ΚΑΤ΄ΟΙΚΟΝ επίδοση του δέματος. Διαθέτουν υψηλή ασφάλεια. Σε περίπτωση απώλειας ή καταστροφής μερικής ή ολικής, δίνεται αποζημίωση το μέγιστο ποσό της  οποίας ανέρχεται στα 450DTS*.

*DTS: Διεθνής λογιστική μονάδα της οποίας η ισοτιμία ανέρχεται περίπου στα 1,1€.

Κλιμάκια βάρους σε γραμμάρια Α’ Προτεραιότητας – EPG ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ
(ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ)
από 2001 έως 2500 € 29,63  EPG:5-7
από 2501 έως 3000 € 31,81
από 3001 έως 3500 € 33,99
από 3501 έως 4000 € 36,17
από 4001 έως 4500 € 38,35
από 4501 έως 5000 € 40,53

ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΠΩΛΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Στις τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς καταλόγους δίπλα από κάθε προϊόν περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ.

Σε κάθε περίπτωση αν και καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ακριβή αναγραφή των στοιχειών, χαρακτηριστικών και των τιμών των προϊόντων που παραθέτουμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα δεν μπορούμε να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο εμφάνισης τυπογραφικών ή τεχνικών λαθών σε τιμές και χαρακτηριστικά προϊόντων.

Υπάρχει περίπτωση να έχει γίνει κάποιο λάθος κατά την ενημέρωση της τιμής του προϊόντος και να παρουσιάζει ασυνήθιστα χαμηλή τιμή. Παρακαλούμε στην περίπτωση που παρατηρήσετε κάτι τέτοιο, επικοινωνήστε μαζί μας πριν παραγγείλετε το προϊόν αυτό.

Το E-shop | Ζεόλιθος | Zeolife.gr δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη σε τιμές και χαρακτηριστικά προϊόντων.

Το E-shop | Ζεόλιθος | Zeolife.gr δεσμεύεται ως προς την ποιότητα, την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα του (shop.zeolife.gr), τόσο όσον αφορά τα ακριβή στοιχεία που εκτίθενται όσο και των παρεχομένων, από το ηλεκτρονικό κατάστημα του, υπηρεσιών, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που δεν μπορούν να προβλεφθούν ή έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας για λόγους ανωτέρας βίας

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Πολιτική ακύρωσης

Δικαίωμα αναιτιολόγητης υπαναχώρησης

Έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε την παραγγελία σας εντός 14 ημερών χωρίς να αναφέρετε τους λόγους. Η περίοδος ακύρωσης αναφέρεται σε δεκατέσσερις ημέρες μετά την ημέρα κατά την οποία λάβατε τα αγαθά στην κατοχή σας. Για να ασκήσετε το δικαίωμα ακύρωσης, είστε υποχρεωμένοι να μας ενημερώσετε για την απόφασή σας να ακυρώσετε τη παραγγελίας σας  με τη βοήθεια αυτής της φόρμας.

Συνέπειες ακύρωσης

Αν επιθυμείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας, είμαστε υποχρεωμένοι να σας επιστρέψουμε όλο το ποσό που λάβαμε από εσάς, συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αποστολής (εξαιρουμένων τυχόν πρόσθετα έξοδα που προέκυψαν ύστερα από αίτημα για ένα διαφορετικό τρόπο στην παράδοση σε σχέση με τη χαμηλή τιμή που προσφέρουμε), αμέσως και το αργότερο εντός δεκατεσσάρων ημερών από την ημέρα κατά την οποία λάβαμε την κοινοποίηση σχετικά με την ακύρωση της παραγγελίας σας. Για την επιστροφή αυτή θα χρησιμοποιήσουμε την ίδια μέθοδο πληρωμής που χρησιμοποιήσατε για την αρχική συναλλαγή, εκτός κι αν μία άλλη μέθοδος έχει ζητηθεί στην φόρμα επιστροφής. Δεν θα επιβαρυνθείτε με πρόσθετες χρεώσεις για την επιστροφή αυτή. Μπορούμε να αρνηθούμε την επιστροφή μέχρι να παραλάβουμε τα εμπορεύματα ή αν δεν είστε σε θέση να αποδείξετε ότι έχετε στείλει τα αγαθά, επιλέγοντας το προγενέστερο.

Είστε υποχρεωμένοι να στείλετε ή να παραδώσετε τα εμπορεύματα αμέσως και σε κάθε περίπτωση το αργότερο εντός δεκατεσσάρων ημερών από την ημέρα κατά την οποία μας κοινοποιήθηκε η ακύρωση της εν λόγω παραγγελίας. Η χρονική περίοδος θεωρείται ληγμένη αν στείλετε τα αγαθά μετά από την περίοδο των δεκατεσσάρων ημερών.

Το δικαίωμα ακύρωσης δεν ισχύει για τις ακόλουθες παραγγελίες:

Παραγγελίες που αφορούν σφραγισμένα αγαθά των οποίων η συσκευασία είναι κατεστραμμένη και  δεν είναι κατάλληλα για επιστροφή με βάση τους κανόνες της υγειονομικής προστασίας και της υγιεινής, ή αν η ταινία ασφαλείας έχει αφαιρεθεί.

ΔΙΑΦΟΡΑ

1. Ανωτέρα βία: Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπ’ αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

2. Ευθύνη E-shop | Ζεόλιθος | Zeolife.gr: To E-shop | Ζεόλιθος | Zeolife.gr δεν ευθύνεται για ελαττώματα ή κακή ποιότητα των προϊόντων που διαθέτει στους πελάτες του. Σε περίπτωση πάντως που στις παραδιδόμενες ποσότητες αποδεδειγμένα ανευρεθεί ελαττωματικό προϊόν διατηρείτε το δικαίωμα επιστροφής του με δυνατότητα αντικατάστασής του με δικά μας έξοδα αποστολής ή επιστροφής των χρημάτων σας.

3. Διαφημιστικά μηνύματα: Το E-shop | Ζεόλιθος | Zeolife.gr παρέχει τη δυνατότητα στους χρήστες του να επιλέξουν την πληροφόρησή τους για τα νέα προϊόντα που διαθέτει στην αγορά και για άλλες τυχόν προσφορές, διακανονισμούς πληρωμής, κλπ με την αποστολή διαφημιστικών – ενημερωτικών μηνυμάτων στην ηλεκτρονική ή ταχυδρομική τους διεύθυνση ή δια του τηλεφώνου. Το E-shop | Ζεόλιθος | Zeolife.gr δεν θα χρησιμοποιήσει καταχρηστικά την παραπάνω υπηρεσία του. Δίδεται δε πάντοτε στους χρήστες η δυνατότητα διακοπής της λήψης διαφημιστικών μηνυμάτων.

4. Ισχύον Δίκαιο: Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του E-shop | Ζεόλιθος | Zeolife.gr διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) όπως αυτός τροποποιήθηκε και ισχύει, που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.